De Colle
Gerrit Bleekerstraat 3
9291 BS Kollum

06 53 68 35 01
(op werkdagen tussen 8:30 – 17:00 uur)

Code Blauw

Een leerzame, mooie, soms verdrietige en spannende avond

Over de voorstelling

Oud Politiewoordvoerder van de Politie Amsterdam Klaas Wilting komt naar het theater om te vertellen over zijn roerige jaren als agent van politie en wat hij als woordvoerder van het Amsterdamse politiekorps heeft meegemaakt.

Klaas stond bij alle zaken vooraan en dat bleek meer dan genoeg voor een eigen theatershow. De opkomst van softdrugs, heroïne, XTC, cocaïne etcetera. De ontvoering van Heineken en zijn chauffeur Ab Doderer, Verschillende liquidaties, De Yab Yum,brand in de sex en goktent Casa Rosso, de Satanskerk, de Bijlmerramp en veel meer…….

Het geheel wordt gelardeerd met prachtige filmbeelden uit zijn tijd als politieman en politiewoordvoerder en veel nieuw in Amsterdam opgenomen beelden.
Klaas belooft een leerzame, mooie, soms verdrietige en spannende avond.

Na afloop signeert Klaas zijn boeken ‘De roerige jaren van een politiewoordvoerder’ en ‘Gevaar loert overal’. Deze boeken zijn direct na de voorstelling te koop.

De Colle
zaterdag 2 december 2023
20:15
€ 15,00
Tickets

Binnenkort in De Colle

Onze sponsoren

Dit zijn onze Business Vrienden van Theater De Colle. Wilt u ook Business Vriend worden om hiermee een zo breed mogelijk programma samen te kunnen stellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Met hulp van deze sponsoren kunnen we het centrum van gezelligheid in Kollum blijven!