De Colle
Gerrit Bleekerstraat 3
9291 BS Kollum

06 53 68 35 01
(op werkdagen tussen 8:30 – 17:00 uur)

Geopolitiek en Energie

Lezing en Colle(ge) tour - Dr. Coby van der Linde

Over de voorstelling

Geopolitiek en energie

Energie wordt steeds vaker ingezet als onderhandelingsmunitie tussen landen. “Voor wat hoort wat” met als meest recent  hoogtepunt de oorlog tussen Oekraïne en Rusland.

Op donderdag 12 oktober 2023 geeft van Dr. Coby van der Linden een lezing over geopolitiek en energie. Van der Linden is directeur van het Clingendael International Energy Program, lid van de energieraad en hoogleraar Geopolitiek aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ze publiceert veelvuldig over de samenhang tussen energie en geopolitiek. Van der Linde heeft daarnaast een wekelijkse column in het magazine ‘Energie Nederland’.

Onze lezingen zijn kosteloos te bezoeken. Wij verwelkomen u met koffie of thee. Na afloop van de lezing kan er aan een, door de spreker gekozen, goed doel worden gedoneerd. Aanmelden voor deze lezing doet u door een mail te sturen naar lezingen@decolle.nl. In deze mail graag aangeven met hoeveel personen u komt.

 

Theater De Colle
donderdag 12 oktober 2023
19:30 uur
Gratis

Binnenkort in De Colle

Onze sponsoren

Dit zijn onze Business Vrienden van Theater De Colle. Wilt u ook Business Vriend worden om hiermee een zo breed mogelijk programma samen te kunnen stellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Met hulp van deze sponsoren kunnen we het centrum van gezelligheid in Kollum blijven!