De Colle
Gerrit Bleekerstraat 3
9291 BS Kollum

06 53 68 35 01
(op werkdagen tussen 8:30 – 17:00 uur)

Informatieavond

Over de voorstelling

Informatieavond dyslexie en aanverwante leerproblemen bij kinderen

Petra Dijck, leerbegeleider en kindercoach, houdt dinsdagavond 16 april een informatieavond in Zalencentrum De Colle te Kollum over dyslexie en aanverwante leerproblemen. Daarnaast kunt u op dinsdagmiddag 9 april op inloopspreekuur in de bibliotheek in Kollum terecht voor vragen. Heeft uw kind leerproblemen? En misschien concentratieproblemen, faalangst, een negatief zelfbeeld, belemmerende overtuigingen? Uw kind is niet gedoemd om daar de hele schooltijd last van te hebben! De Kernvisie methode leert kinderen op een andere manier te leren, door gebruik te maken van wat het kind goed kan en niet door te gaan met wat eerder niet werkte.

Wanneer een kind achter loopt op school, wordt leerstof vaak opnieuw herhaald. Merk je dat het dan nog niet blijft hangen, dan sluit deze leerstijl waarschijnlijk niet aan bij je kind, waardoor er weinig resultaat zal zijn. De Kernvisie methode maakt gebruik van de kwaliteiten van deze kinderen, zodat ook zij in staat zijn om te automatiseren, wat nodig is om meer als vanzelf te kunnen lezen, spellen en rekenen. Tijdens de informatieavond wordt uitgelegd hoe en waarom de Kernvisie methode jouw kind (of de kinderen in jouw klas of praktijk) kan helpen.

Informatieavond
Zalencentrum de Colle in Kollum
Inloop 19.30u, start om 19.45u.
Geïnteresseerd? Meld je aan via info@naarvollebloei.nl of kijk eerst nog even rond op www.naarvollebloei.nl

Inloopspreekuur
Bibliotheek in Kollum
dinsdag 9 april vanaf 14.00u

Zalencentrum de Colle
dinsdag 16 april 2024
19:30
€ gratis

Binnenkort in De Colle

Onze sponsoren

Dit zijn onze Business Vrienden van Theater De Colle. Wilt u ook Business Vriend worden om hiermee een zo breed mogelijk programma samen te kunnen stellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Met hulp van deze sponsoren kunnen we het centrum van gezelligheid in Kollum blijven!