De Colle
Gerrit Bleekerstraat 3
9291 BS Kollum

06 53 68 35 01
(op werkdagen tussen 8:30 – 17:00 uur)

Muzikale avond

Magic World

Over de voorstelling

Als Tamboer- Lyra- en Majorettekorps (TLM) Kollum hebben wij vele jaren een muzikale show en dansavond georganiseerd in de Colle in Kollum. Dit waren zeer succesvolle optredens, wat steevast twee volledig uitverkochte zalen opleverde. Je merkt dat de optredens van TLM de inwoners van Kollum met elkaar verbindt.

De uitvoeringen dragen ook bij aan een stuk regio promotie. Het zet Kollum en Noardeast Fryslan op de kaart. En niet in de laatste plaats het is ook belangrijk voor de leefbaarheid. Mensen willen graag in onze regio wonen, omdat er simpelweg meer te beleven valt ten opzichte van een gemeente waar de aandacht voor kunst en cultuur veel minder is.

Als bestuur willen we op 23 en 24 februari 2024 een vervolg geven aan dit spektakelstuk. De voorbereidingen zijn alle in volle gang. Thema dit jaar zal worden Magic World. We hopen u te verwelkomen op één van deze avonden.

Tickets
Kaarten in de voorverkoop bij Poelier M Hilboezen en de Colle en te verkrijgen aan de kassa (let op: vol=vol)

De Colle
vrijdag 23 februari 2024
€ 6,00

Binnenkort in De Colle

Onze sponsoren

Dit zijn onze Business Vrienden van Theater De Colle. Wilt u ook Business Vriend worden om hiermee een zo breed mogelijk programma samen te kunnen stellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Met hulp van deze sponsoren kunnen we het centrum van gezelligheid in Kollum blijven!