De Colle
Gerrit Bleekerstraat 3
9291 BS Kollum

06 53 68 35 01
(op werkdagen tussen 8:30 – 17:00 uur)

Temporary Madness – Tribute to the Golden Earring

Golden Earring-tributeband

Over de voorstelling

Als Golden Earring-tributeband heeft Temporary Madness een enorme database met hits om uit te kiezen. The Golden Earring schreef geschiedenis, als beste Nederlandse rockband aller tijden met een verbluffende lijst hits en internationale successen.

Als eerbetoon aan deze geweldige band brengt Temporary Madness niet alleen de hits die iedereen kent, zoals Radar Love, Twilight Zone en When The Lady Smiles, maar ook de diamanten en evergreens uit het verleden. De echte Golden Earring-fans zullen het geweldig vinden om Temporary Madness’ versie van Vanilla Queen, Madlove’s coming, She Flies On Strange Wings, Love is a Rodeo, Against the Grain en vele anderen te horen.

Gedurende 2 uur neemt Temporary Madness je mee op een rockende reis door de tijd. Vol inspiratie, energie en met een zeer giftige dosis enthousiasme, laat Temporary Madness zien dat ze hun naam meer dan waard zijn.

Temporary Madness wordt gevormd door 4 zeer ervaren muzikanten. De leadgitarist en de basgitarist zijn beide voormalige leden van de band “Cool Zero”. Deze band toerde met Golden Earring als voorprogramma in de jaren 2006 en 2007. Optredend op verschillende majestueuze podia zoals “The Heineken Music Hall” en vele anderen. De drummer heeft zijn vaardigheden geleerd van grootmeester Cesar Zuiderwijk zelf. Temporary Madness werd gecompleteerd met een leadzanger die meer dan 25 jaar ervaring op zijn stembanden heeft en ook zijn sporen verdiend heeft in de Nederlandse Rock-scene.

Met al deze 4 muzikanten vormen ze de band Temporary Madness. Een band die de rockgoden van de Lowlands Barry, George, Rinus en Cesar eert en je verrast met een verbluffend eerbetoon aan The Golden Earring!

De Colle
zaterdag 23 september 2023
20:30 uur
€ 17,50
Tickets

Binnenkort in De Colle

Onze sponsoren

Dit zijn onze Business Vrienden van Theater De Colle. Wilt u ook Business Vriend worden om hiermee een zo breed mogelijk programma samen te kunnen stellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Met hulp van deze sponsoren kunnen we het centrum van gezelligheid in Kollum blijven!