De Colle
Gerrit Bleekerstraat 3
9291 BS Kollum

06 53 68 35 01
(op werkdagen tussen 8:30 – 17:00 uur)

The Best of Britain (let op! dit is een sta-/zit voorstelling (80/20)

The Power of Music

Over de voorstelling

Met Syb van der Ploeg, Brenda Bee én Maarten Peters en hun 5-koppige band!

Dé successhow met de allergrootste hits uit Great Britain! Met een spectaculair programma met de allergrootste hits van Engelse bodem, zet The Best of Britain wederom een avondvullend muziekspektakel op de planken dat zich mag verheugen in een nog steeds groeiende publieke belangstelling. Muziek van The Beatles tot Coldplay, en zo’n beetje alles daar tussen in, passeert de revue en biedt je deze avond een feest van herkenning!

Syb van der Ploeg, Brenda Bee én Maarten Peters zijn de vocalisten en samen met vijf topmuzikanten, waaronder multi-instrumentalist Hubert Heeringa, brengen zij een avondvullende show vol nostalgie maar ook met een aantal wat meer recente wereldhits.

Sommige bezoekers zeiden na afloop dat ze hun hele jeugd weer opnieuw beleefd hadden en anderen dat ze de hits van nu in combinatie met het wat oudere materiaal zo te gek vonden. Er valt voor iedereen, van jong tot oud, veel te genieten.

Maar de mensen op het podium genieten zelf ook! Met volle teugen zelfs. Want het motto van The Best of Britain is ‘gedrevenheid’. En dat levert een spetterend muzikaal spektakel op en een theateravond om nooit meer te vergeten. De combinatie van topartiesten, die vele wereldhits én supermuzikanten maakt het tot een ongekende sfeer en echt The Best of Britain!

De Colle
vrijdag 1 maart 2024
20:00
€ 25,00
Tickets

Binnenkort in De Colle

Onze sponsoren

Dit zijn onze Business Vrienden van Theater De Colle. Wilt u ook Business Vriend worden om hiermee een zo breed mogelijk programma samen te kunnen stellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Met hulp van deze sponsoren kunnen we het centrum van gezelligheid in Kollum blijven!