De Colle
Gerrit Bleekerstraat 3
9291 BS Kollum

06 53 68 35 01
(op werkdagen tussen 8:30 – 17:00 uur)

Over ons

Wie we zijn

Over ons

Wat heeft De Colle te bieden?

Bij binnenkomst in de Campus is de foyer de centrale ontmoetingsruimte, waar u de bibliotheek kunt bezoeken of gewoon een krantje kunt lezen. Ook kunt u zich hier melden aan de balie als u een afspraak of vragen hebt.
Binnen de Campus beschikt De Colle over diverse ruimten, waaronder een professionele keuken en een gezellige bar. Daarnaast zijn er onderwijsruimten die na schooltijden beschikbaar zijn.

Al deze voorzieningen zijn bedoeld voor maatschappelijke en culturele activiteiten voor de inwoners van Kollum en omgeving. Vergaderingen, cursussen, workshops, bijeenkomsten, danslessen, bedrijfs- en familiefeesten, voorstellingen, presentaties etc.

Bij al deze activiteiten kan de pachter de gewenste drankjes, catering en aankleding verzorgen.

Voor de culturele invulling zorgt de Programmaraad. Dit zijn vrijwilligers die ieder jaar een programma samenstellen voor een breed publiek. Hiervoor beschikt De Colle over een theaterzaal met een moderne licht- en geluidsinstallatie.

Gastheer

Uw gastheer en aanspreekpunt voor alle activiteiten bij De Colle is Theo Witteveen. Samen met zijn vrouw Ankje staat hij voor u klaar! Voor vragen en wensen kunt u hier contact met hem opnemen.

Neem contact op

Onze sponsoren

Dit zijn onze Business Vrienden van Theater De Colle. Wilt u ook Business Vriend worden om hiermee een zo breed mogelijk programma samen te kunnen stellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Met hulp van deze sponsoren kunnen we het centrum van gezelligheid in Kollum blijven!