De Colle
Gerrit Bleekerstraat 3
9291 BS Kollum

06 53 68 35 01
(op werkdagen tussen 8:30 – 17:00 uur)

Zaalverhuur

Van vergadering tot bruiloft

Zaalverhuur

Diverse zalen beschikbaar

De Colle beschikt over diverse ruimten voor allerlei activiteiten.Er zijn vergaderruimtes voor grote en kleine groepen, met de nodige audiovisuele voorzieningen.

De grote zaal is geschikt voor ca. 300 zitplaatsen en leent zich prima voor grotere bijeenkomsten, presentaties, feesten, voorstellingen etc.en is voorzien van een ringleiding en breedbeeld projectiescherm.

Het podium is afsluitbaar van de grote zaal en daardoor tevens geschikt voor activiteiten van kleinere groepen. Er is een royale bergruimte en er zijn grote laden onder het podium, waar gebruikers in overleg hun spullen kunnen stallen.

Achter het podium zijn twee kleedkamers met toilet en douche voorzien. Ook is er een lift aanwezig, geschikt voor rolstoel en spullen voor op het podium.

Foyer voor ontvangst of nazit

De foyer is een flexibel in te richten ruimte. Overdag als centrale ontmoetingsplek voor alle Campus bezoekers en s ‘avonds gemakkelijk aan te passen aan de activiteiten van dat moment. Als ontvangst, pauze en nazit tijdens voorstellingen, maar ook geschikt voor een klein optreden in een intieme sfeer of waar de kaartclub haar eigen plekje heeft.

De bar grenst aan de foyer en de grote zaal en is het gezellige hart van de Campus.

Vraag naar de mogelijkheden

Onderwijsruimten

Daarnaast kan De Colle beschikken over onderwijsruimten die na schooltijd vrij komen. Heel geschikt voor cursussen, workshops e.d. Ook is er een media lokaal waar computers staan op gesteld en beschikbaar zijn voor digitale cursussen.

Wilt u weten wat er mogelijk is of een ruimte reserveren, neem dan hier contact op met ons.

Impressie

Onze sponsoren

Dit zijn onze Business Vrienden van Theater De Colle. Wilt u ook Business Vriend worden om hiermee een zo breed mogelijk programma samen te kunnen stellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Met hulp van deze sponsoren kunnen we het centrum van gezelligheid in Kollum blijven!