De Colle
Gerrit Bleekerstraat 3
9291 BS Kollum

06 53 68 35 01
(op werkdagen tussen 8:30 – 17:00 uur)

Jostiband terug in Kollum!

Groot concert in de sporthal

Over de voorstelling

De Jostiband is een orkest voor mensen met een verstandelijke beperking.Het orkest geeft concerten, treedt op in binnen- en buitenland en niemand kan verwoorden waarom en hoe het Jostiband Orkest zoveel enthousiasme, zoveel ontroering en zoveel emoties weet los te maken. In de eerste plaats zijn daar de orkestleden die ondanks hun handicap vol vuur musiceren. Zij wekken verwondering en bewondering op bij het publiek. Daarbij komt het effect van de muziek die zij ten gehore brengen. Verstandelijk gehandicapten weten met hun muzikaal optreden blijkbaar emotie op emotie te stapelen.

Als grootste muziekformatie van mensen met een verstandelijke beperking ter wereld musiceert de groep uit Zwammerdam sinds 1966 met groot succes. In de Jostiband musiceren 120 mensen met, zoals gezegd, een verstandelijke beperking. Ruim 80 leden wonen in de verschillende zorgeenheden van Ipse de Bruggen, een veelzijdige organisatie in Zuid-Holland welke zorg, ondersteuning, behandeling en begeleiding biedt aan mensen met een verstandelijke handicap of meervoudige handicap. De overige leden wonen bij ouders thuis of in andere woonvormen in de provincie Zuid-Holland.

Zaterdagavond 14 oktober 2023 komt de Jostiband een concert geven in de sporthal te Kollum. Dit belooft weer een groots spektakel te worden én.. het is het enige concert in het noorden van het land wat tot nu toe gepland is dus wees er snel bij! Tickets zijn verkrijgbaar via de rode knop hierboven of via www.decolle.nl. Uiteraard zullen er voldoende plaatsen beschikbaar zijn voor rolstoelgebruikers. Wanneer u tickets koopt voor dit concert en u komt met een rolstoel stuur dan ná de aankoop van de tickets een mail naar voorstellingen@decolle.nl.

De Colle
zaterdag 14 oktober 2023
19:00 uur
€ 22,50
Tickets

Binnenkort in De Colle

Onze sponsoren

Dit zijn onze Business Vrienden van Theater De Colle. Wilt u ook Business Vriend worden om hiermee een zo breed mogelijk programma samen te kunnen stellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Met hulp van deze sponsoren kunnen we het centrum van gezelligheid in Kollum blijven!