De Colle
Gerrit Bleekerstraat 3
9291 BS Kollum

06 53 68 35 01
(op werkdagen tussen 8:30 – 17:00 uur)

Over De Colle

Lees hier alle informatie

Zalencentrum

Al 46 jaar een begrip

De Colle is al 46 jaar een begrip in Kollum en wijde omgeving als gemeenschapscentrum voor allerlei maatschappelijke en culturele activiteiten. Het bestaande gebouw is echter sterk gedateerd en zal worden gesloopt.

Campus Kollum is het nieuwe onderkomen. Dit multifunctionele gebouw biedt huisvesting aan twee scholen voor voortgezet onderwijs het Lauwers College en !mpuls Piter Jelles, aan de bibliotheek en aan De Colle. Samenwerking staat hierbij voorop.

Bij ingebruikname van Campus Kollum houdt de Stichting Gemeenschapscentrum De Colle op te bestaan. Haar activiteiten worden onder de nieuwe stichting voortgezet, onder de werknaam De Colle.

Diverse mogelijkheden

Zaalverhuur

De Colle beschikt over diverse ruimten voor allerlei activiteiten. Er zijn vergaderruimtes voor grote en kleine groepen, met de nodige audio-visuele voorzieningen. Maar ook voor feesten, beurzen of voorstellingen kunt u bij ons terecht. Ook een welkom of nazit in de sfeervolle foyer behoort tot de mogelijkeden.
Meer informatie

Horeca & catering

Tijdens uw bijeenkomst of voorstelling kunnen wij uw gasten voorzien van koffie en thee. Maar ook uitgebreidere horeca is mogelijk. Zo verzorgen wij ook lunches, warme maatijden of complete catering tijdens feesten en partijen.
Bekijk de mogelijkheden

Onze sponsoren

Dit zijn onze Business Vrienden van Theater De Colle. Wilt u ook Business Vriend worden om hiermee een zo breed mogelijk programma samen te kunnen stellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Met hulp van deze sponsoren kunnen we het centrum van gezelligheid in Kollum blijven!